Ruud Ruiter

Ruud Ruiter
Ruud beschikt over brede kennis en ervaring op het gebied van de uitdagingen binnen familiebedrijven. Geschoold als bedrijfskundige en veranderkundige beheerst hij zowel de elementen ratio als emotie, die beiden zo kenmerkend zijn bij familiebedrijven.

Ruud is Adviseur Familiebedrijven, gecertificeerd door het Instituut voor het Familiebedrijf, Brussel in samenwerking met EHSAL Management School en Universiteit Leuven (België). Hij is opgeleid door professor Jozef Lievens en Prof. dr. Johan Lambrecht.

Ruud, als eigenaar van fond®, komt zelf oorspronkelijk uit een familiebedrijf en is tijdens zijn carrière altijd in leidinggevende functies bij internationaal opererende  familiebedrijven werkzaam geweest. Hij heeft als adviseur ruime internationale ervaring in de begeleiding van familiebedrijven. Ruud kijkt in zijn aanpak altijd naar het totaalplaatje. Hij benadrukt het algemeen belang en zet structuren neer, waardoor bij de klant ruimte voor eigen interpretatie ontstaat. Hij zet zaken in een breder perspectief. De lange termijn is altijd bepalend voor zijn beslissingen. Als abstracte denker richt hij zich sterk op verandering & vernieuwing binnen familiebedrijven met groot respect voor traditie.

adviseurs

Trudy Siekman

Associated partner

Trudy bewijst elke dag weer familiebedrijven te kunnen begeleiden in hun stappen richting verdere professionalisering.
lees verder »

Els Burger

Associated partner

Door haar brede ontwikkeling is Els in staat om gesprekspartner te zijn op alle niveaus van een familiebedrijf.
lees verder »
Benieuwd wat wij voor uw
familiebedrijf kunnen betekenen?

Neem geheel vrijblijvend contact op