wie

wie
fond® werkt samen met familiebedrijven over meerdere generaties. Wij gaan verder dan wat zich aandient: juist datgene wat verborgen lijkt, intrigeert ons. Op zoek naar de oorsprong, naar tradities en naar vernieuwing. Alles in lijn met familiewaarden en individuele vrijheid. Alleen vanuit die visie kunnen familieleden waarde toevoegen en bijdragen aan de toekomst van het familiebedrijf.
 

Procesbegeleiding

Soms dient zich binnen een familiebedrijf een nieuwe levensfase aan, bijvoorbeeld bij een generatiewisseling of een professionaliseringsslag. Vanuit groot respect voor familie- en organisatiedynamieken helpen wij het familiebedrijf als procesbegeleider. Altijd oog voor het grotere, altijd oog voor het geheel. Want met name bij familiebedrijven geldt dat het geheel veel meer is als de som der delen. En dit wordt versterkt als men oog heeft voor de oorsprong, het heden en de toekomst.  
 
Wij werken met wat wij zien gebeuren en wat zich aandient. Zijn er specialisten uit andere vakgebieden nodig? Ook daarin helpen wij. Denk aan fiscalisten, accountants, notarissen, consultants, psychologen of trainers.
 

adviseur

Ruud Ruiter

Eigenaar

Ruud begeleidt processen, adviseert en coacht waar nodig. Hij werkt op het snijvlak van familiedynamieken en organisatiesystemen
lees verder »
Benieuwd wat wij voor uw
familiebedrijf kunnen betekenen?

Neem geheel vrijblijvend contact op